Saturday, 16 July 2011

pegi jahanam kayy ;')

hello semuanya ! okayy hari ni story pasal budak kurang ajar , okayy sebenarnya aku tak de kena mengena pun , tapi dorang cari pasal dengan adek aku , so x kan aku nak diam , kan ? suka hati aku lahh nak masuk campur or tak , hal adek aku hal aku jugakk ! okayy name budakk tuh narimah kot ? name pun mcm kampungan , kesakaian ade dalam diri dia ' ehh nyahh kau ape cer nakkk gadohh dengan adek aku ? kau pkir kau hebat ? hello betina sound aku dulu lahh baru sound adek aku ' knpe ? nakk sound aku ? berani ker ? kauu besarr mana derr ? sedar diri kauu tuh baru fom 2 , x pyhh nak tunjuk kau bagus sgt ' ape ? pkir kau perfect ? seratus kali ganda aku lagi perfect lahh . setakat minahh mcm kauu aku tak goyang derr . kau boleh malu kan org , aku pun bolehh balas balik lahh ' ayat kauu setakat ayat basi tk pyhh nakk show lahh ! kauu pkir kauu hebat bila malukan dorang mention name lahh bgaii ? ehh kau bole seratus kali malu lahh kalau aku nak malu kan kauu , huh ! ape ? kau tk kenal aku pastuhh aku ttbe nak sound kauu ? cantik siket , ade aku kesahh ? kauu dahh cari pasal dengan adek aku kauu pegi mati lahh . tengokk mulut siapa lagi pedas ? kauu nak harap kan org backup kauu ? hello kalau setakat mcm tuhh kauu masuk longkang lahh lagi baguss . x layak hidup doh kau , kauu nak panggil backup bpe rmaii . kauu panggil lahh . ouhh kesa lahh pulak aku kan ? kauu budak kalau nak tnjuk kau cukup hebat dpn dorang , kau salah org kayy ' kau pkir aku nk diam lahh , bajett yg kauu tuh hebat sgt ! gaduh dgn akulahh baru kelas ! dasar budak tk mtg , fine mmg kau tk kenal aku ? then ttbe aku nak sound n malu kan kauu , deyy aku punye suke laa . cari pasal dengan adek aku tuhh mknenye kau cari pasal dengan aku faham binatang ? kau pkir aku kesah kalau aku putus kawan ngn bestie aku kat PEYAKIN tuhh sebab backup adek aku ? tk langsong lahh . aku tk hdp pun dengan dorang , kau kalau langsi tk pyh jadi manusie lahh , jadi anjing lagi baguss , sesuai dengan perangai kauu . okayy aku malas nak ckp dengan beruk mcm kauu , 1 more thing ! hal adek aku , hal aku jugak ! kau tk kenal aku sape ! jgn cari nahas , life kauu destroy nanti ! k berambus !

sila lah like , takyahh segan-2 :)

No comments:

Post a Comment

シ iloveyouu iloveyouu iloveyouu iloveyouu iloveyouu iloveyouu iloveyouu iloveyouu iloveyouu iloveyouu シ