Friday, 15 July 2011

hello penjenguk :) hee . okayy hari nihh aku nak citer pasal SOLAT HAJAT :) . act aku pegi sajesaje jea , x nak solat punn , cehh jahat nya . hee . best ouh . mula-2 dtg pkol 6 , start pkol 6 stengah then sempat lagi snap snap jap . gilagila ouh . dah lahh semua pakai baju kurung . dahh mcm gadis melayu dahh . thenn masuk lahh kat sch , tapi kitorang nak mlencong sbenrny . tapi cikgu nmpk plakk . siot jea , then masuk je lahh dewan , tengok org solat , dengar bace yassin , insaf seketika* . hee ' thenn org tengahh solatt kitaorang pegi lahh toilet . take pic' hee , x senonoh . okayy dahh habis semuanya , pegi isi perot pulak , solat ketinggalan , makan laju jea* ' hee ' then lepak-2 kejap . gelak-2 ' lepastuhh bapak dheya dtg ambekk , dye balek , aku n lysa pon blekk . myra tnggu kakak dye , hee then balik ruma jea gigi aku sakit --' . ohmyy . kesian , menghadap lappy , nak online , proses login berjalan lancar . then bukak notifications , jeng jeng jeng ! cehh budak hingusan cari gaduhh . mcm pundek doh .ayat x nak kalah lagi tuhh , b'bulu jea , pkir aku kesah ke ? bajet goodgood , cuba kau keluar sat , beli cermin yang gedabak . cermin diri kau dulu baru kutuk org , diri sendiri senget nak ckp org . besar mana kau nak judge aku , cehh ayat poyo pulak aku nihh , hihi :) okayy tuh jea story , pic SOLAT HAJAT tuh nanti aku upload yeahh , hee bye :)
sila lah like , takyahh segan-2 :)

1 comment:

  1. wahh..amboi2..hehe...msty sakan punya gambo2 yg di ambek tuu..cepat la msuk cinie...mua tgkk..huhu^_^

    ReplyDelete

シ iloveyouu iloveyouu iloveyouu iloveyouu iloveyouu iloveyouu iloveyouu iloveyouu iloveyouu iloveyouu シ