Tuesday, 2 August 2011

deqahlurve :)


heyyo-2 , tadi aku online wehh thenn aku kenal dgn budak nihh .kayy you alls nmpk kan pic kat atas tuhh , comel kann , hihi , nihh kawan baru akuu , DEQAHLURVE . penat ouhh fight dgn dia nihh . wall to wall dengan dia dahh mcm orang gila dahh , hihi , btw you comel lahh budakk , friendly pulokk tuhh , hihi , i loikee .. thankyou for being my friend deqahh . kayy lahh tuh jea story , byebye DEQAHHLURVE , hihi , i tk tauu nme you lahh , i hentam jea , jgn marahh yeaa , kbaii , iloveyouu deqahh hihi


sila lah like , takyahh segan-2 :)

Monday, 1 August 2011

mcm-2 :DD



salam 1 malaysia . heyyo meyyo peeps . :DD okayy hari nih aku buat cuti sendiri . hihi . malas doee pegi sch .. act tadi dahh bangun dahh time sahur , hee . lepas dah gosok baju . masuk bilik kononnyee nak ssun buku . hee . lepastuhh dahh masuk bilik tuh nampak bantal busuk semua aku baring lahh sat , hihi . *xboleh pisah dengan bantal busuk . kauu ape tau* okay then dahh lme-2 tuh kakak aku kejutkan . hee thenn mulut aku gatai nyee ckp tak nak sekolahh lahh . hihi last-2 kakak pegi sch sorang-2 . hee kayy nmpk pic atas tuhh ? aku rindu ouhh kat dorang , bangun pagi then ingat kat due ekor gile nihh , hihi ,comel kan dorang ? wehh tkyahh kembang tauu , :P , okayy lahh tuhh jea storyy , byebye kyra and jieha . ilysfdm . hee kbyee

sila lah like , takyahh segan-2 :)

Sunday, 31 July 2011

wahhh :)

heyy , what's up ! wahh esokk dahh puasa lahh , yea ? esok ehh ? lantak lahh bilee , ehh ehh mcm tak percaya lahh , mcm baru semalam new year 2011 , ouhh myy godd , mcm mne mase bolehh berjalan cepat nihh , x de button undur balik mse ker , malas lahh nak berpuasa nihh , hihi , syaitan menghasut doee . bayangkann berlapar satu hari and tak payah basahkan tekak satu hari , err , ngerinyaa , haha . mcm x biase pulakk kann ' over pulokk ' haha , teringat mase dulu-2 ouhh , puase stengah hari , dahh mkn smpaii kenyang bolehh pulakk nak tutup blek puasee , haha . kebudak-budakan ' kau ade keaa ? :DD . bengong dohh , pegi terawihh tapi x solat , borak memanjang , hihi . kau mampu ? tak mmpu kann , hihi ' siakk jeaa ouhh ' tapi kann ' puase nihh nak buat ape ekk ? bosann doee . mcm siot jeaa , dahh lahh blekk awal , ouhhmyy . balik sch , tidoo ' tuhh jelaa kerja . hihi , tak sabar pulak nak raye , hihi , puase belum lagi nak raye pulak . lepas raye pulakk PMR , ohooo ! ngerinyaa , x nak ambik paper bolehh takkk ? bolehh kann cikgu . okayy stop merepek . act aku bency lahh nak pegi schh , exam bgaii , kalau takde exam kan baguss , hari-2 aku pegi sch , hihi .. okay lahh okayy lahh , tataa . :)

sila lah like , takyahh segan-2 :)

Saturday, 30 July 2011

sohaii --'

heyy salam 1 malaysia , hee . okayy lame tak update blog , lame kea ? hihi . okayy tadi kann aku online wehh , x best ouhh , lappy dahh okayy , virus dahh takde tapi , mcm sakai jahh chrome dahh tak bolehh bukak , mak aku tak kasi ouhh , mozilla bapakk lembab bhaii , huhh .. and then kann ade lahh minahh nihh , bajett HOT . siap ngaku wehh yg die tuh HOT , wahh congrats lahh wehh , i hate you , wehh HOT kauu tuhh bolehh bawak mati kea dohh ? bile aku ckp mcm nihh tauu kauu terasa , then ckp aku dengki , ehh wehh aku tak dengki langsung dohh , kauu bajet kauu hot rupanya COPYBITCH ,huhh , x de cara sendiri kea nyah ? semua nak tiru orang dohh , err . k tuhh jea nak cite , kbaii

sila lah like , takyahh segan-2 :)

シ iloveyouu iloveyouu iloveyouu iloveyouu iloveyouu iloveyouu iloveyouu iloveyouu iloveyouu iloveyouu シ