Tuesday, 19 July 2011

pape jahh -,-

holaa stalkers :') . okayy act aku x der citer yg gempak pun . hee . ehh bosann lahh ? kauu bosan takk ? takk eahh ? ishh peduli apa aku , yg aku tauu aku bosann . okayy stop merepek ' .. weyh kauu tauu tk esok aku kena sekolah doe . gedikk jea mate aku , x nak tutup . mcm sial jea ouhh . tak ade kerja merepek kat sini , act aku bosann lahh hidup mcm nihh , hee . haru dohh ' bangun pagi ' pegi sekolah ' tapi tak belajar pun ' enjoy enjoy and enjoy ' terbaik dari reban ' hee ' ape lagi eahh nak ckp ' kesian doee aku ' haok ! mcm shitshit jea hidup mcm nihh . bosan kowt , bejanggot aku tiap hari buat benda yg same ' lalala . dahh mcm orang x de persaan . hihi :') . kbye ' iloveyouuu


sila lah like , takyahh segan-2 :)

No comments:

Post a Comment

シ iloveyouu iloveyouu iloveyouu iloveyouu iloveyouu iloveyouu iloveyouu iloveyouu iloveyouu iloveyouu シ