Tuesday, 19 July 2011

boring -,-





what's up blogger . heyy , so bored lahh :( . akibat tidur lambat dan bangun pun lambat so x pegi lahh sch . bosan gilagila ' tidur jea lah kerja ' huh ' BTW aku nak story psl sorang jantan nihh ' x rety membaca ouhh . aku dahh ckp sebelum add sila baca INFO , tapi tak phm bahasa , aku ckp jgn tag pic aku sesuka hati and jgn chat dgn aku , tapi dye buat jugakk ! ngade-2 pulakk tuh dgn aku , mintak numbe lahh hape lahh , bolehh moody aku dibuatnye , bila aku tak layan ckp aku sombong gila , jual mahal lahh . ehh siall lahh puihh . last-2 aku remove dye , haha , peduli apa aku , tk phm bahasa , stupid !


okayy aku tk sabar lahh tunggu kakak aku balik sch . nak tauu apa news kat schh , ( padahal baru 1 hari tak sch ) hee . terbatak pulakk kat sini , sory yeahh , okayy trial PMR tk smpai 2 bulan doe . 1 bulan lebihh jea lagi , tapi aku still tk belajar , buku-2 aku suci , putih bersih lagi , padahal nak PMR dahh , x sedar-2 diri lagi aku nihh , ehh cpt nyaa masa berlalu kan . bole takk kalau aku undurkan balikk , nak pegi darjah 1 balik lahh , bosan betul sekolah menegah nihh .


huhh , aku tk memahami diri aku sendiri lahh weyhh , HAHA , terskema pulakk , sumpahh bangang ! bosan lahh , aku takk tauu ape yg aku taip nihh , baca jea lahh eahh ikut suka hati , aku rasa gmbar kat atas tuhh x de kena mengena pun , hee , lantak lahh situu , hmm nakk merepek ape lagi yeahh ? lalala , so bored lahh fucker . k lahh byee :)



sila lah like , takyahh segan-2 :)

No comments:

Post a Comment

シ iloveyouu iloveyouu iloveyouu iloveyouu iloveyouu iloveyouu iloveyouu iloveyouu iloveyouu iloveyouu シ