Wednesday, 13 July 2011

best !

what's up blogger ! haii , hee . okayy act aku nakk citer pasal smalam pnye citer . best dohh . HAHA . lepakk lepakk dengan orang gila , haha myra jelly . dheya mellliyouz , aieda shaida . haha . korang nihh kan gila lahh ' . aku x mmpu nak gelakk lagi ' ngee ' act aku  , myra jelly , and dheya melliyouz nak pegi koku . hahha . tapi x jady . so lepakk je lahh ' mula mula biase jea lepas tuh gila kitaorang dahh dtg ' kitaorang bkr smua smpahh yg ade kat tepi jalann ' haha ' pembkaran terbuka lahh kiranya ' ehh kesahh laa pulakk aku kan ' sumpahh bngng dohh . tapi best lahh ' lepas tuhh dahh bkr smphh tuu kitaoranh acahacah jampi orang lahh bgaii ' haha ' kitorang ckp ape ekk ' jingkalaba ' haha , bodohh kann , konon nye kitorang jampi tuhh nak bagi sape yg coup clash ! haha , jahat bukann ? tapi api makin marak plakk kann , haha , anyway best lahh , mcm budakbudak dohh main buihh lahh ' mainn kejarkejar tngahh jln raya ' haha . sempat lagi posing . hee , inilahh hasilnnye :-


gilaa betul kan '
mcm budakbudak dohh '
hehe , lawakk bhaii --'
ape pun tak bolehh '

tak bolehh blahh jea :')
haha '

okayy tuu jeaa nak story , kboii boii . hihi :)


sila lah like , takyahh segan-2 :)

No comments:

Post a Comment

シ iloveyouu iloveyouu iloveyouu iloveyouu iloveyouu iloveyouu iloveyouu iloveyouu iloveyouu iloveyouu シ