Thursday, 21 July 2011

ape pon tak bolehh :)

hello peeps , okayy nihh aku nak citer pasal kat sch tadi . kesian kawan aku , MYRA . syafiq bodohh ouhh , myra tak cari pasal dengan dia punn , lepas tuhh ttbe dye nak tarik tudung myra , time tuh mase sej , x de cikgu , gila ooh , dayus mmg mcm tuh . act dahh selalu sgt dia tarik tudung myra , tapi hari nihh agakk keterlaluan weyhh , mule-2 dye tarik tudung myra , myra tarik lahh balik kann ,lepas tuhh dorang bukak tudung myra thenn usik-2 rambut myra , kesian myra . sampai koyak-2 tudung myra ouhh , lepas tuh myra bengang then dia nges lahh , lepas tuhh die ambekk beg die then terus berambus , nak keluar sekolahh , kitaorang kejar lah kan tapi die buat don't know jea . cikgu rogiahh tanye lahh kan knp dgn dye kitaorang citer lahh lepas tuh bolehh pulak cikgu rogiahh kate citer ktorang citer lebat , siot jeaa .lepas tuhh kitaorang perhatikan jelaa myra , acik guard tuh kejar die , then kitaorang dahh x nmpk coz cikgu suruh masuk class , tapi kitaorang tak masuk pun , myra call kitaorang suruh jumpa die kat blakng sch , then kitaorang pegi lahh blakang sch , lepas tuh tunggu punya tunggu tk nmpk pun btg idong myra , lepas tuh dheya call lahh tapi myra tak ankt , dahh lme lme tuhh myra suruhh pegi kantin , kitaorang pun pegi , rupenye die ade kat situ dengan cikgu unta , kitorang pun ape lagi mengadu lahh kann , lepas tuhh cikgu suruhh bawak myra pegi bilik kaunseling , ramai gila orang tengokk , segan gila wehh , hehe . yelahh mne takk nye . free hair dohh myra , da lahh rambut bercolour , dahh mcm mall dah sch dibuatnyee , hee , thenn kitorang pegi bilik kaunseling , lepas tuhh ade guru class kitaorang . dye suruhh kitaorng msok class , kesian myra tinggal sorang . huhu , thenn kitorang pun masukk lahh , dahh lme-2 tuhh cikgu panggil syafiq , dye kena gantung , haha ' pdan lahh muka kauu :DD . 1 jam lebihh tuhh myra masuk class , then kembali normal , hihi :)
BTW tadi mase balik sch hujan dohh , tunggu mase demam jea nihh , hihi . tapi best lahh main hujan , okayy tuh jea nak story , kbaii :)





sila lah like , takyahh segan-2 :)

No comments:

Post a Comment

シ iloveyouu iloveyouu iloveyouu iloveyouu iloveyouu iloveyouu iloveyouu iloveyouu iloveyouu iloveyouu シ