Sunday, 31 July 2011

wahhh :)

heyy , what's up ! wahh esokk dahh puasa lahh , yea ? esok ehh ? lantak lahh bilee , ehh ehh mcm tak percaya lahh , mcm baru semalam new year 2011 , ouhh myy godd , mcm mne mase bolehh berjalan cepat nihh , x de button undur balik mse ker , malas lahh nak berpuasa nihh , hihi , syaitan menghasut doee . bayangkann berlapar satu hari and tak payah basahkan tekak satu hari , err , ngerinyaa , haha . mcm x biase pulakk kann ' over pulokk ' haha , teringat mase dulu-2 ouhh , puase stengah hari , dahh mkn smpaii kenyang bolehh pulakk nak tutup blek puasee , haha . kebudak-budakan ' kau ade keaa ? :DD . bengong dohh , pegi terawihh tapi x solat , borak memanjang , hihi . kau mampu ? tak mmpu kann , hihi ' siakk jeaa ouhh ' tapi kann ' puase nihh nak buat ape ekk ? bosann doee . mcm siot jeaa , dahh lahh blekk awal , ouhhmyy . balik sch , tidoo ' tuhh jelaa kerja . hihi , tak sabar pulak nak raye , hihi , puase belum lagi nak raye pulak . lepas raye pulakk PMR , ohooo ! ngerinyaa , x nak ambik paper bolehh takkk ? bolehh kann cikgu . okayy stop merepek . act aku bency lahh nak pegi schh , exam bgaii , kalau takde exam kan baguss , hari-2 aku pegi sch , hihi .. okay lahh okayy lahh , tataa . :)

sila lah like , takyahh segan-2 :)

No comments:

Post a Comment

シ iloveyouu iloveyouu iloveyouu iloveyouu iloveyouu iloveyouu iloveyouu iloveyouu iloveyouu iloveyouu シ