Saturday, 30 July 2011

sohaii --'

heyy salam 1 malaysia , hee . okayy lame tak update blog , lame kea ? hihi . okayy tadi kann aku online wehh , x best ouhh , lappy dahh okayy , virus dahh takde tapi , mcm sakai jahh chrome dahh tak bolehh bukak , mak aku tak kasi ouhh , mozilla bapakk lembab bhaii , huhh .. and then kann ade lahh minahh nihh , bajett HOT . siap ngaku wehh yg die tuh HOT , wahh congrats lahh wehh , i hate you , wehh HOT kauu tuhh bolehh bawak mati kea dohh ? bile aku ckp mcm nihh tauu kauu terasa , then ckp aku dengki , ehh wehh aku tak dengki langsung dohh , kauu bajet kauu hot rupanya COPYBITCH ,huhh , x de cara sendiri kea nyah ? semua nak tiru orang dohh , err . k tuhh jea nak cite , kbaii

sila lah like , takyahh segan-2 :)

No comments:

Post a Comment

シ iloveyouu iloveyouu iloveyouu iloveyouu iloveyouu iloveyouu iloveyouu iloveyouu iloveyouu iloveyouu シ