Saturday, 18 June 2011

what a good friends .

hello hello , how are you there . okayy story hari nie pasal mmbe aku . aku syg kowt mmbe aku nihh . tapi aku jugakk yg kau nak tduhh mcm mcm , knp x orang laen . mati mati aku da cover korang then tup tup name aku yg ttbe naik . nak mrh pun dapat ape , sebab mmg betul aku x buat bnde tuh . agak agak laa nak sellfish pun , aku x tauu pape bole plakk nak petik petik name aku kan . bia lhaa , asal kan kau bhagie , kbye


sila lah like , takyahh segan-2 :)

No comments:

Post a Comment

シ iloveyouu iloveyouu iloveyouu iloveyouu iloveyouu iloveyouu iloveyouu iloveyouu iloveyouu iloveyouu シ