Sunday, 19 June 2011

saya suka saya suka :)

haii haii , morning morning ! yeahhh hari nie aku tak sekolah doe , malas sial , bangun lambat + baju tak gosok lagi + kasut kotor + homework tak siap . hee . teruk betul perangai aku . astagaa ! hehek . act mmg aku plan x nak sekolah pun , terlalu malas kan , mmg cm niee . ape pun x dpt . kakak aku pun join sekali aku pontengg , huu beshh ouhh ! lepas niee nak buat ape lagi ekk .. bosan jugakk kann duduk rumahh , haha , sekolah bosan rumah bosan , life yg sangat membosankan , kesah pulak aku . life aku bukan life kauu . ayat aku asal tunggang terbalik hah hari niee , act aku mamai lagi niee , lantak lahh situu , heee okayy bye .


sila lah like , takyahh segan-2 :)

No comments:

Post a Comment

シ iloveyouu iloveyouu iloveyouu iloveyouu iloveyouu iloveyouu iloveyouu iloveyouu iloveyouu iloveyouu シ