Tuesday, 5 July 2011

sincerely from my heart :'(

hey all , finally ad gak org yg b'jye sketkan aty aq :"( .. aq tau kau akn caryy aq ble kau rase perlu , sedangkan aq , setiap haryy ingat kau , tpy kau x pnah phm kan ?aq pkiy kan ble aq da syg someone , aq bole happy , tapyy nie yg aq dpt ble aq syg kau kan . kau ckp aq mcm2x  , tapy kau x sdr , setiap kaly kau sakit kan aty aq , aq diam . coz aq x na ko rse ap yg aq rse , aq na kau happy , tapy kau suke buad aq sedihh kan ? how sweet :'( . lngsong kau x pnah taw , aq pendam dlm aty , even if aq pendam lgy tmbh sakett , aq na buang kau dary life aq . aq menyesal knl kau , sebakk kott bile syg org tpy x pena dhrgai , aq always jge perasaan kau , even perasaan aq yg sakett , knp mesty aq jea kne jge aty kau , sdgkan aq . kau x pnah pkiy .. asl aq bodo sgt syg kau pon aq x taw lhaa .. kau anggap aq mcm org x de haty , x de perasaan , sdg kn kau x taw ap aq rse , saket aty . ckop kalau kau phm aq walaupon skalyy . 2 pon da ckop bg aq even kau x na hrgai aq .. aq t'kilan sgt sgt , kau mmg anggp aq x de perasaan kan ? diam ble ko maki , diam ble kau bandingkan aq dgn org laen , n cary aq ble kau rase perlu .. saket aty aq cane , lngsong kau x pnah ambk tau . in fact mmg aq taw kau pon x kan nak amek tau . org bodoh aq niee , wat wat happy dpn kau , aq x sngke ad org mcm kau dlm dnie niee . kalaulahh kau taw ap yg aq rse .. saket aty ble syg org yg x MENGHARGAI .. aq da pnt na b'lgk so tabah . pdhal sbenarnye setiap hary sedihh , untong laa ade org yg syg kau gle gle kan . x macam aq . aq sedar mmg someone pon x kan sayang aq . x pyh da na jge perasaan aq . x de ap yg aq dpt ble syg someone tuu . trime kasehh lhaa kan sebb da buat pendirian aq berubahh , aq just nakk kau tau , aq sayang sangat sangat kat kau doe , x pe laa x syg aq pon , itu pon aq hrgai sgt sgt .. bile kau bce nie mintakk maaf lhaa kalau kau terase , aq just na luah kan ap yg aq rse . something that you must know , aq sayang kau sangat sangat :"( .. rase mcm nak nangis bile ingat sume niee . aq seda kott kdudukn aq dlm dri kau . tpy jgn lhaa buad aq sket aty , ble aq sket aty , kau bole t'gelak lgy , tp dlm aty aq ckp "x pe laa kalau buad aq sket aty tuu bnde yg buad dy happy . aq trime , sebab aq sayang dye" .. bodoh kan aq . sikhlas-ikhlasny aq sayang kau , niee yg aq dpt . tpy it's okayy , aq hrgai sebab aq sayang kau . rugi kan aq jady manusie yg ade perasaan , perasaan yg x de org na jge , T_T . indeed things in my life , kenal kau .. kenal kau buad pendirian aq berubahh . tapy ble aq da syg kau sparoh maty . kau buad aq mcm sampahh , bukan macam lhaa , dahh memang sampahh . cary aq ble rse bosann , rse perlu , kann ? na ckp bnyk kaly pon , x gune , sebab x kan buad kau phm perasaan aq cmne . kau nak org jge persaan kau , tapy perasaan org laen kau x pnah nak pkiy . tau plak kau sedihh ble sikit kau sket aty , x pkiy bpe bnyk kaly kau sakitkan aty aq .. aq sedihh pon x gune , aq nangis pon x gune , aq rindu kau pon x gune , aq sayang kau pon x gune , aq ingat kau pon x gune , sebab forever pon kau x kan pnah taw mcm mne sayang aq kat kau . kalau kau taw pon , kau x kan appriciatte . sebab aq tau , aq x penting bg kau , sdgkn bg aq , kau org yg pling pnting dlm idop aq . huhh , luah kan pnjng2x pon mcm kau tau ap yg aq tulis niee aq mksodkan kau . thanx lhaa buad aq sket aty , bnde yg paling aq hope jady . LOST CONTACT ngn kau . but you must be know , aku akan ingat kau , sampai lahh aku dah x de :'(




p/s : aku tak mintak simpati , just luahkan ape yg aku pendam . never mind . i'm a strong girl . perhaps i need to pretend like nothing happend . even terpaksa tunjuk senyuman yg plastik :) 


sila lah like , takyahh segan-2 :)

No comments:

Post a Comment

シ iloveyouu iloveyouu iloveyouu iloveyouu iloveyouu iloveyouu iloveyouu iloveyouu iloveyouu iloveyouu シ