Sunday, 24 July 2011

entah :)

hello blogger :) okayy blog aku dahh berupa baru kann , act nihh semua sebab header , tukar template nak bg header keatas balekk . huh . then semua design yg aku dahh add t'pdm . terpaksa lahh buat balikk . hodohh dahh blog aku kann . hihi . seharian bhaii aku menghadap lappy . kalau line laju x pew , ini mcm siput jea , jiran aku pulakk guna unifi , dye lahh monopoli line kann . siot menyot . ape pun tak bolehh ouhh . nak edit header pulak photoshop dlm harddisk , entahh kemne bnde alahh tuhh nk edit kat photobucket line siput nak log in pun x bolehh , so aku buat jelahh ikut kemampuan aku , hee , so jgn lahh comment kalau blog aku nihh buruk yeahh .. kbaii

p/s : blog ini masih dalam proses baik pulihh , hihi :)

sila lah like , takyahh segan-2 :)

No comments:

Post a Comment

シ iloveyouu iloveyouu iloveyouu iloveyouu iloveyouu iloveyouu iloveyouu iloveyouu iloveyouu iloveyouu シ